17. 10. 2019

V Praze 8 vznikne přes dvě stě nových bytů, Star Group začal na začátku října stavět

PRAHA, 17. října 2019 – Star Group začal zkraje října opět stavět v Praze 8, o další bytové domy rozšíří úspěšný a oceňovaný projekt Nové Chabry. Vznikne přes dvě stě bytů, přičemž známý developer registruje velký zájem veřejnosti. Padesátka bytových jednotek už je rezervována. Zároveň začala výstavba rodinných domů pod názvem Nové Chabry Vily. Celková investice přesáhne miliardu korun.

„Zájem veřejnosti nás velmi těší, popravdě řečeno překročil naše nejodvážnější představy. Je pro nás především tou nejlepší zpětnou vazbou na naši dosavadní práci. Vždy bylo naším záměrem budovat domovy, příjemné místo, kde život nekončí zdmi a dveřmi bytu. Bez reklam a před zahájením prodeje jsme rezervovali více než 50 bytových jednotek,“ vysvětlil Tal Grozner, šéf české pobočky společnosti Star Group.
Star Group staví pod názvem Nové Chabry Vily velkorysé rodinné domy o dispozicích 4+kk a 5+kk, přičemž už devět z nich zná svého majitele. Sedm se prodalo už v předprodeji, bez inzerce.
Dále pak odstartovaly etapy F a G rozsáhlého projektu Nové Chabry, v němž bylo v minulosti zkolaudováno 397 bytových jednotek. „Nízkopodlažní bytové domy nabídnou svým majitelům široký výběr bytových jednotek, od jednopokojových bytů po rodinné bydlení v dispozicích 4+kk se zahradou, balkonem či velkou terasou. Každý si tak může vybrat dle svého vkusu a potřeby,“ popsal Tal Grozner.
Celkem se v časovém horizontu dvou let postaví více než dvě stě bytů. Na oficiálním webu novechabry.cz se množí předrezervace a rezervace, zbývá 136 volných bytových jednotek.
Design bytových domů se drží stylu, který Star Group na okraji Dolních Chaber už dříve nastolil. „Je to logická volba. Naší ambicí je vytvořit kompaktní ,městečko‘ s širokou občanskou vybaveností,“ přiblížil Tal Grozner filozofii společnosti Star Group. V rámci projektu Nové Chabry vybudovala developerská společnost malé komerční centrum včetně vinotéky či restaurace i mateřskou školu pro 72 dětí, atraktivitu lokality dlouhodobě zvyšuje i cyklostezkami, parkem pro amatérské běžce nebo širokou sítí dětských hřišť.
Star Group tak láká potenciální zákazníky do lokality nejen na skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy (za sedm minut se autobusem dostanete ke stanici metra C Kobylisy), množství zeleně a blízkost přírodních parků.
Klíčový je podle Groznerových slov také přístup k samotným bytům. Například nezapomínat na balkon, terasu či předzahrádku. „Jdeme jinou cestou než konkurence, jsme více zaměřeni na mladé, aktivní rodiny a je pro nás důležité nabízet zajímavé a trendy bydlení, a tak promýšlíme každou maličkost,“ řekl Tal Grozner. I díky těmto krokům je standard bydlení v Nových Chabrech na vysoké úrovni.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu