Text: Jana Zámečníková

20. 02. 2019

Ve skupině Profireal Group dochází k výměně na pozici generálního ředitele

Novým generálním ředitelem skupiny Profireal Group je Jaroslaw Chęciński. Polský manažer s bohatou mezinárodní zkušeností ve vedení finanční skupiny nahrazuje Davida Choura, který tento post zastával od roku 2003

David Chour končí ve společnosti Profireal Group a dále se bude věnovat řízení projektů private equity Davida Berana. Ve společnosti působil téměř dvacet let a stojí například za úspěšnou transformací skupiny na globálního poskytovatele finančních služeb.
Chęciński se do skupiny vrací po dvouletém působení v největší polské makléřské síti. V letech 2011 – 2016 zastával pozici generálního ředitele PROFI CREDIT Polska. Pod jeho vedením tehdy vznikl úspěšný zákaznický program, který odstartoval vznik dalších programů i v ostatních zemích skupiny Profireal Group.
Chęciński je zkušený manager, který 17 let strávil ve Velké Británii a USA v seniorských poradenských pozicích a managementu firem jako Accenture, PwC a Alltel Communications. V Polsku řídil obchodní oddělení dopravce DB SchenkerRail a call centrum technologické společnosti Capgemini. Je absolventem fakulty evropských studií na univerzitě v Cambridge a držitelem titulu MBA na Drexelově univerzitě ve Filadelfii. Do Prahy se stěhuje i se svou manželkou a dvěma dětmi.
Mezinárodní finanční skupina Profireal Group působí v České republice, na Slovensku, v Polsku, v Bulharsku, Rusku a na Filipínách. V Česku je její klíčovou firmou poskytovatel nebankovních úvěrů PROFI CREDIT.
Tisková zpráva PROFI CREDIT

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek