09. 07. 2015

Wüstenrot láká klienty na snížené úrokové sazby u Půjčky ProBydlení

Při šestileté a osmileté době splatnosti úvěru činí pro klienty Wüstenrotu aktuální úroková sazba 5 % p. a. V případě delší splatnosti je to 5,7 % p.a. (12, 14, 18 let). „Věříme, že snížením úrokových sazeb u Půjčky ProBydlení jsme tento překlenovací úvěr našim klientům ještě více zpřístupnili. Díky jednoduchému a rychlému vyřízení již nemusejí plánované rekonstrukce dále odkládat,“ říká Dagmar Náhlíková, vedoucí úseku vývoje produktů finanční skupiny Wüstenrot. Díky slevám za naspoření 40 % cílové částky a za zajištění nemovitostí lze Půjčku ProBydlení získat už za 3 % ročně.

Bez poplatku za vyřízení

Výhodou Půjčky ProBydlení je nastavení výše měsíční splátky podle finančních možností klienta. Při jejím uzavření v PÚ tarifu se neplatí žádný poplatek za vyřízení úvěru ani za jeho správu. Díky elektronickému zpracování se klient do 24 hodin dozví, zda je jeho žádost o úvěr schválena. Úvěrové prostředky Wüstenrot vyplácí předem zálohově. Faktury a účty se dokládají až následně.

Vhodný nástroj k financování bydlení

Češi v loňském roce využili úvěry od stavebních spořitelen nejčastěji na rekonstrukci a modernizaci rodinných nebo bytových domů.  Učinilo tak 48 % z nich. Necelá čtvrtina z nich pak použila úvěrové prostředky na koupi nemovitosti (22,8 %), případně na ostatní financování spojené s bydlením (23,9 %). Zcela nové byty nebo rodinné domy si z  úvěru poskytnutého stavební spořitelnou pořídilo 5 % Čechů. Údaje vyplývají ze statistik Asociace českých stavebních spořitelen.

Přehled úrokových sazeb a podrobné informace o Půjčce ProBydlení jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek