Úterý 23. října. Svátek má Teodor.

Wüstenrot vylepšuje nabídku stavebního spoření

16.05.2018 02:05 Tisková zpráva: Wüstenrot – stavební spořitelna

Stavební spořitelna Wüstenrot rozšiřuje nabídku stavebního spoření. Úroková sazba 1,2 %, roční zhodnocení až 4,5 %, bez složitých podmínek, bez limitů roční naspořené částky, bez věkové hranice, jednoduché elektronické uzavření: to jsou hlavní výhody nové varianty tarifu ProSpoření. Ten si mohou klienti uzavřít od neděle 20. května 2018.

„Klademe důraz na maximální jednoduchost a férovost našich produktů. A to nejen z pohledu klienta, ale i finančních poradců,“ říká Hanuš Thein, výkonný ředitel pro obchod a marketing finanční skupiny Wüstenrot, a dodává: „Sazba 1,2 % je jedna z nejvyšších na trhu a každý ji získá automaticky bez nutnosti splňovat dodatečné podmínky.“

Bez podmínek, bez omezení

Wüstenrot nabídne od 20. května novou variantu tarifu ProSpoření (eOF-S), který je ideální pro zájemce o spoření. Bez zbytečných podmínek a omezení jim nabídne velice atraktivní úrokovou sazbu 1,2 %, takže se roční zhodnocení může vyšplhat až na vysoce nadstandardní 4,5 %. Nové stavebko lze sjednat výhradně on-line prostřednictvím Wüstenrot Portálu pro klienty a poradce (PKP), ať už z pohodlí domova, nebo na pobočkách Wüstenrotu s pomocí profesionálních finančních poradců.

„Stavební spoření opět získává na popularitě. Je nejen cestou k vytvoření úspor, ale finanční rezerva je nezbytná při nákupu nemovitosti na hypoteční úvěr. Proto chceme mít pro všechny spořící klienty atraktivní a jednoduché podmínky,“ podotýká Thein.

Výhody elektronicky sjednaného tarifu ProSpoření lze využít i pro oblíbené stavebko pro děti a mladé Kamarád a Kamarád+. Rodiče při jeho sjednání nemusí hradit poplatek za uzavření smlouvy o stavebním spoření a na výběr mají dvě pevně dané cílové částky – 150 000 nebo 300 000 korun.

Wüstenrot – stavební spořitelna tak svou nabídkou dokáže vyhovět potřebám všech skupin klientů. Ať už mají zájem jen o spoření (tarif ProSpoření), nebo o překlenovací (Půjčka ProBydlení) či řádný úvěr ze stavebního spoření (tarif ProÚvěr). Ani ten, kdo uvažuje o hypotéce, nepřijde zkrátka. Wüstenrot hypoteční banka před měsícem snížila úrokové sazby hypoték.

Název tarifu ProSpoření eOF-S
Způsob sjednání nového tarifu Výhradně on-line přes PKP