Čtvrtek 18. října. Svátek má Lukáš.

Zájem investorů o tuzemské kancelářské nemovitosti roste: Colliers vyjednala prodej plzeňského Business Center Bohemia

16.05.2018 11:05 Tisková zpráva:

Společnost Colliers International oznámila, že její investiční oddělení zprostředkovalo prodej kancelářské budovy Business Center Bohemia (BCB) v Plzni. V průběhu transakce experti Colliers zastupovali původního vlastníka objektu, skupinu Mint Investments, předního investora do nemovitostí v České republice a na Slovensku.

Nejvyšší plzeňskou kancelářskou budovu s celkovou podlahovou plochou přes 8 000 metrů čtverečních získal realitní fond INVESTIKA. Hodnota transakce se pohybovala v řádu stovek milionů korun.

„Míra zájmu o tuto budovu naznačuje, že se kancelářské nemovitosti v České republice stávají atraktivní kategorií aktiv jak pro místní, tak mezinárodní investory. Těší nás, že jsme mohli v zastoupení Mint Investments transakci vyjednat a očekáváme, že se tato atraktivní nemovitost stane hodnotnou součástí portfolia fondu INVESTIKA,” řekl Andy Thompson, ředitel investičního oddělení Colliers International pro Českou republiku a Slovensko.

Tisková zpráva: Colliers International