07. 09. 2017

Zájem o luxusní projekty v centru Prahy nadále přetrvává: Rezidence Pod Vyšehradem je již vyprodaná

Realitní kancelář Lexxus Norton právě prodala poslední z 10 exkluzivních bytů v novém projektu Rezidence Pod Vyšehradem. Citlivě zrekonstruovaný činžovní dům z roku 1893 nabídl reprezentativní bydlení nedaleko historického centra metropolev blízkosti oblíbené pražské Náplavky.

„Na pražském rezidenčním trhu stále přetrvává vysoká poptávka po luxusních nemovitostech v atraktivních lokalitách, které disponují výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. Rezidence Pod Vyšehradem proto zaujala nejen zájemce o nadstandardní bydlení, ale také investory poptávající nemovitosti pro dlouhodobé nebo krátkodobé pronájmy. Její předností je nejen umístění nedaleko nábřeží Vltavy nebo areálů Vyšehrad a Žluté lázně, ale také možnost parkování v blízké ulici, vysoký standard vybavení a reprezentativní společné prostory kombinující dobové i moderní prvky,“ komentuje Jakub Sedmihradský, Business Development Director Lexxus Norton, a dodává:„V letošním roce jsme však zaznamenali velký zájem rovněž o další zrekonstruované činžovní domy v pražském centru a přilehlých lokalitách.“
Tisková zpráva Lexxus Norton

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek