Kooperativa vezme děti na tábor

15.08.2010 10:08 Tisková zpráva: Kooperativa pojišťovna

Klientům, kteří byli postiženi víkendovými povodněmi, Kooperativa předložila speciální nabídku. Jejich dětem zdarma nabízí pobyt v rekreačním středisku Hrůzův Mlýn v jižních Čechách. Nabídka platí pro všechny rodiny s dětmi, kteří mají v důsledku povodní neobyvatelnou domácnost.

O nabídce budou postupně klienty informovat likvidátoři, kteří prohlížejí a dokumentují jejich škody. „Dobře si uvědomujeme, že lidé, kteří byli povodněmi zasaženi, se nyní potřebují soustředit hlavně na likvidaci následků škod. Proto jsme pro ně připravili tuto nestandardní nabídku,“ říká Martin Diviš, předseda představenstva a generální ředitel pojišťovny Kooperativa.

Rekreační středisko se nachází v nedaleko obce Milevsko. Kooperativa dětem zajistí celodenní stravování, program pod vedením zkušených lektorů a ubytování ve stanech.

Pobytu se mohou zúčastnit děti ve věku od 9 do 15 let a mohou zde zůstat po celou dobu, co bude jejich domácnost neobyvatelná. Nejdéle však do konce prázdnin, 31. 8. 2010. Zájemci se mohou obrátit na paní Jindřišku Riantovou, tel.: 224 803 380, mail: jriantova@koop.cz.