Čakovický park hlásí úspěšný prodej 50 % bytových jednotek

01.11.2011 10:11 Tisková zpráva:

Osobitý, moderní, ale dostupný, to jsou synonyma k unikátnímu pražskému projektu Čakovický park. Ten se nachází od května 2011 v první fázi své výstavby a plynule navazuje na předchozí projekty „U Zámeckého parku“ a bytové domy „Čtyřlístek“ a „Kopretina“. Během první fáze své výstavby má vyrůst v blízkosti rozsáhlého historického zámeckého parku v Čakovicích 274 bytů.

M&K Development oznamuje úspěšný prodej 50 % bytových jednotek a to pět měsíců po začátku výstavby. „Vzhledem k současné situaci na realitním trhu a převisu bytových jednotek v České republice je tento prodej hodnocen jako vysoce nadprůměrný“, říká Karel Týc, managing partner M&K Development.

Kromě klidné lokality s přímým propojením s přírodou a zámeckým parkem vzdáleným 10 minut od metra a plnou občanskou vybaveností, hrají nemalou roli při rozhodování o koupi bytu stále více oblíbenější flexibilní bytové jednotky.

U všech bytů o výměře 52 m2 + balkón je možné flexibilně měnit vnitřní dispozice dle preferencí způsobu života klienta. Bytové jednotky lze upravit podle přání zákazníka pěti možnými variantami z 1+kk až na 3+kk, a to za stejnou cenu, která se pohybuje v rozmezí od 2 399 000 do 2 489 000 Kč, včetně DPH, parkovacího stání a sklepní kóje“, říká Karel Týc, managing partner M&K Development.

Zákazníkům se tedy nabízí možnost upravení bytu například na bytovou jednotku o dispozici 3+kk, tedy dva pokoje, samostatná šatna, samostatný obývací pokoj s balkonem a kuchyňskou částí. Další možností je bytová jednotka o dispozici 2+1 s pracovnou, prostorným obývacím pokojem a vstupem z ložnice do koupelnové části, či například bytová jednotka jako STUDIO, které slouží k prostoru celého bytu a je možné je doplňovat nábytkovým stěnovým systémem.

Na českém trhu působí řada jiných developerů s různými cenovými akcemi, kterými lákají své klienty. U M&K Development v projektu Čakovický park je takovým lákadlem kromě flexibilních bytových jednotek i nynější nabídka koupě čtyřpokojového bytu za cenu třípokojového. Cena takového bytu se pohybuje pod hranicí 4 miliónů Kč včetně parkovacího místa, DPH a v některých případech pak i včetně sklepní kóje.