ČMSS mimořádně zvýhodňuje úrokové sazby překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo

12.08.2011 04:08 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

Českomoravská stavební spořitelna snižuje úrokové sazby překlenovacích úvěrů, které klienti nejčastěji využívají na financování nového bydlení nebo náročnější modernizaci stávajícího bydlení. Až do konce září 2011 tak mohou klienti ČMSS v případě překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo využít mimořádně zvýhodněné úrokové sazby.

Realizaci záměrů v bydlení tak aktuální nabídka ČMSS usnadňuje souběhem tří zvýhodnění.

Za prvé vyřízení žádosti o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo je až do 30. září t.r. zdarma, tzn. ČMSS neúčtuje úhradu za zpracování.

Za druhé u překlenovacích úvěrů Topkredit a Topkredit plus se splatností 6 let a více snižuje ČMSS úrokové sazby o 0,3 % p.a. U překlenovacího úvěru Tophypo se splatností 6 let a více snižuje ČMSS úrokovou sazbu dokonce o 0,6 % p.a.

Za třetí pro překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo platí slevy z úrokové sazby podle výše objemu úvěrového případu. U úvěrového případu od 1 milionu korun, přitom menšího než 2 miliony korun činí sleva dalších 0,2 % p.a. U úvěrového případu ve výši 2 miliony korun a více činí sleva ještě dalších 0,1 % p.a.

Překlenovací úvěr Topkredit se splatností do 6 let i více než 6 let je klientům k dispozici s úrokovou sazbou již od 3,9 % p.a.

Překlenovací úvěr Topkredit plus rovněž se splatnosti do 6 let i více než 6 let je v nabídce s úrokovou sazbou již od 4,6 % p.a.

Překlenovací úvěr Tophypo se splatností do 6 let s úrokovou sazbou mohou klienti využít s úrokovou sazbou již od 4,1 % p.a. A se splatností více než 6 let s úrokovou sazbou od 4,2 % p.a.

Tato mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, které budou doručeny na ústředí ČMSS do 30. září 2011.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.