ČMSS vyřizuje zdarma žádosti o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo

03.02.2011 09:02 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

Českomoravská stavební spořitelna je v České republice dlouhodobě největším poskytovatelem úvěrů na bydlení. Od vstupu na český trh do současnosti poskytla obyvatelům v úvěrech na jejich bytové záměry 270 miliard korun. Velký zájem je zejména o překlenovací úvěry. A právě podmínky jejich poskytování ČMSS výrazně zvýhodňuje.

Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo vychází vstříc zejména těm klientům, kteří zvažují pořízení vlastního bydlení.

Žádosti o tyto překlenovací úvěry vyřizuje ČMSS zdarma, tzn. neúčtuje úhradu za zpracování. Klienti tak mohou za zpracování žádosti výrazně ušetřit.

Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, které budou doručeny na ústředí ČMSS v období od 3. února 2011 do 31. března 2011.

Základem úspěchů ČMSS je výkonná a široce dostupná obchodní síť. Jejím nosným pilířem a zároveň nejvýkonnější složkou jsou finanční poradci, jejichž profesionalita má zásadní podíl na vysoké obchodní výkonnosti spořitelny a spokojenosti klientů. V současnosti poskytuje služby více než 1,8 milionu klientů na 2900 finančních poradců ČMSS.