ČSOB posiluje svůj tým pro komunikaci

06.05.2008 02:05 Tisková zpráva: ČSOB

Na pozici ředitelky útvaru Komunikace ČSOB nastupuje od května 2008 Eduarda Hekšová. Vedle Externí komunikace bude mít na starosti také oblast Interní komunikace, útvary Firemní kultury a Vztahů k investorům. Současně přichází na pozici vedoucího Externí komunikace ČSOB Ivo Měšťánek. Nový tým doplní také Tomáš Hejda jako manažer Externí komunikace ČSOB Pojišťovny.

Eduarda Hekšová přechází do komunikace z postu ředitelky útvaru Přímého prodeje a služeb ČSOB, který vedla od loňského roku. Jejím hlavním úkolem bude zastřešit práci daných útvarů a najít vhodná propojení mezi jejich jednotlivými činnostmi.

Ivo Měšťánek přichází na místo vedoucího útvaru Externí komunikace ČSOB ze společnosti ČEZ, kde pracoval jako manažer komunikace. Kromě vedení útvaru bude plnit roli tiskového mluvčí Skupiny ČSOB.

Tomáš Hejda pracoval jako redaktor Marketing a Media. Jeho úkolem bude pracovat v oblasti komunikace pro ČSOB Pojišťovnu. Tato agenda nově spadá pod společný útvar Externí komunikace ČSOB.

Eduarda Hekšová

Vystudovala technickou kybernetiku na ČVUT, před příchodem do Skupiny ČSOB pracovala na pozici vrchní ředitelky skupiny pro finanční služby a ředitelky odboru analýz a rozvoje finančního trhu na Ministerstvu financí ČR. V letech 1997 až 2004 působila na vysokých manažerských postech ve společnosti Credit Suisse Asset Management – mj. jako marketingová manažerka, IT manažerka, viceprezidentka a rovněž předsedkyně dozorčí rady. Do ČSOB nastoupila jako zástupkyně ombudsmana a ředitele péče o klienta Poštovní spořitelny, od poloviny loňského roku působila na pozici výkonné ředitelky útvaru Přímý prodej a služby.

Ivo Měšťánek

Narodil se v roce 1979 v Praze. Po gymnáziu vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze. V letech 2004 až 2006 působil v agentuře Ogilvy PR, kde poskytoval své služby klientům z oblasti finančnictví (GE Money, Winterthur PF a Winterthur Pojišťovna, Ernst&Young). Od září 2006 až dosud pracoval ve skupině ČEZ, kde se věnoval zejména tématům souvisejícím s obnovitelnými zdroji, emisemi CO2 a rozvojem jaderného programu.

Tomáš Hejda

Přichází posílit tým Externí komunikace ČSOB po téměř dvouleté práci ve vydavatelství Economia. Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze.

Tisková zpráva ČSOB