FINEP nově nabízí také služby realitní kanceláře

16.06.2009 10:06 Tisková zpráva: FINEP HOLDING

Realitní kancelář je určena zejména klientům, kteří chtějí svůj byt od FINEPu dobře pronajmout, anebo s nákupem nové nemovitosti potřebují zhodnotit své původní bydlení. Zahájením činnosti realitní kanceláře se FINEP stal prvním developerem, který nabízí komplexní služby spojené s bydlením.

K otevření realitní kanceláře nás vedla četná přání zákazníků. Někteří z nich pořizují byt jako investici s nízkým rizikem a dobrým ziskem. Obávají se služeb realitních kanceláří, které nemají k jejich nemovitosti vztah. FINEP jako garant celého projektu dokáže zajistit, že pronájem proběhne naprosto hladce,“ řekla tisková mluvčí společnosti FINEP Pavla Temrová.

Pro mnoho lidí není byt od FINEPu startovacím bydlením. Využití starší nemovitosti je pro ně součástí úvahy o novém bytu. „Naši experti poradí, jak nejlépe původního bydlení využít. Zváží aktuální situaci, hodnotu staré nemovitosti i její potenciál do budoucnosti,“ uvedla k nabízeným službám Pavla Temrová. Realitní kancelář se přednostně zaměřuje na klienty společnosti FINEP, je však zajímavou možností i pro ostatní zájemce.

FINEP se stal prvním českým developerem, který zajišťuje veškeré služby spojené s bydlením. „Nabízíme kompletní servis sahající od zajištění výhodné hypotéky přes služby bytového architekta až po pronájem nebo prodej. Právě komplexnost a kvalita služeb stojí za naší dobrou situací i v současné složité době,“ dodala Pavla Temrová.