Hypoteční banka svým klientům v létě nabízí levnější hypotéku se zmrzlinou

30.06.2009 12:06 Tisková zpráva: Hypoteční banka

Nabídka se vztahuje na hypoteční úvěry do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na 5 let. Princip této speciální akce spočívá ve snížení sazby o 0,1 % za každý započatý milion korun. Klienti mohou ušetřit několik tisíc korun a navíc na regionálních pobočkách Hypoteční banky získají malé osvěžení.

„Už dávno neplatí, že se o prázdninách neobchoduje. Proto i letos vycházíme našim klientům vstříc a nabízíme jim tuto speciální akci, která navazuje na podobně koncipovanou jarní nabídku, během níž jsme schválili více než 1 000 úvěrů,“ vysvětluje Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky. „Stejně tak jako v loňském roce máme pro klienty připraveno mražené osvěžení v podobě zmrzliny,“ doplňuje Vlastimil Nigrin.

Akční letní nabídka se nevztahuje na hypotéky bez doložení příjmů, předhypoteční úvěr, americkou hypotéku, úvěr na družstevní bydlení a hypotéku pro cizince.