Hypoúvěr GARANT s nižší úrokovou sazbou

10.03.2010 02:03 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Hypoúvěr  GARANT je určen právě těm klientům, kteří chtějí mít neměnnou výši měsíčních splátek po celou dobu splatnosti úvěru, tedy 20 let (10 let ve fázi překlenovacího úvěru + 10 let ve fázi přiděleného úvěru). Hypoúvěr GARANT lze  čerpat s nulovou akontací a Hypoúvěr GARANT  100 až do sta procent ceny nemovitosti.

Od března tak Modrá pyramida sjednocuje úrokové sazby u Hypoúvěrů. Nyní platí stejná úroková sazba pro Hypoúvěr i pro Hypoúvěr GARANT a její výše je  5, 25 % p.a., u Hypoúvěru 100 a Hypoúvěru Garant 100 je úroková sazba 5,95 % p.a. Novinkou je to, že si tuto úrokovou sazbu může klient snížit o 0,2 % p.a., pokud bude svůj úvěr splácet prostřednictvím Modrého konta, Modrého konta Plus nebo jiného osobního běžného účtu vedeného v Komerční bance.

S využitím této výhody může klient získat Hypoúvěr GARANT s úrokovou sazbou již 5,05 % p.a. a to bez nutnosti akontace, přitom  s jistotou stejné výše měsíčních splátek.

Hypoúvěr lze využít na financování koupě či stavby bytu nebo rodinného domu, ale i na rozsáhlejší rekonstrukci. Ke všem úvěrům nabízí Modrá pyramida výhodné Rizikové životní pojištění Pyramida, které kryje všechna základní rizika: úmrtí, ztrátu soběstačnosti a ztrátu zaměstnání.