mBank snižuje úrokové sazby u mHYPOTÉKY

29.07.2008 01:07 Tisková zpráva: mBank

mBank snížila úrokové sazby u mHYPOTÉKY. Snížení se týká jak všech typů dob fixace, tak zároveň všech typů výše LTV (Loan to Value, jde o poměr výše úvěru vůči odhadní ceně nemovitosti, př.: při 100% LTV = klient dostává úvěr v hodnotě plné odhadní ceny zastavované nemovitosti).

mHypotéku uvedla mBank na český trh v průběhu I. čtvrtletí 2008. „V tuto chvíli stále zaznamenáváme výrazný úspěch v oblasti refinancování hypoték. Protože chceme ještě posílit náš úspěch v oblasti výstaveb a koupě nových nemovitostí, rozhodli jsme se snížit sazby zejména u hypoték u LTV mezi 80% a 100%. Sazby u mHypotéky se tak nyní pohybují od 5,19 do 6,05% při zachování strategie nulových poplatků,“ říká Petra Mašínová, ředitelka Finančních center mBank CZ. Např. u 5leté fixace při 80% LTV byla úroková sazba dříve 6,53%. Nyní klient od mBank odchází se sazbou 6,05% a mHypotékou – moderním a unikátním produktem na českém trhu. mHypotéku si klienti mohou vyřídit na všech finančních centrech mBank, jejichž seznam najdou klienti zde: http://mbank.cz/pruvodce/navstivte-nas.html.

S mHypotékou získá klient tyto výhody:

·         unikátní bilanční mechanizmus mBilans snižující měsíční splátky

·         délku splatnosti až 45 let

·         poplatek za zpracování úvěru 0 Kč

·         poplatek za vedení úvěrového účtu 0 Kč

·         čerpání úvěru za 0 Kč

·         možnost volby mezi fixní a variabilní úrokovou sazbou

·         mimořádnou splátku části nebo celého úvěru kdykoliv zadarmo a samozřejmě bez poplatků!

Fixní úrokové sazby k 28. 7. 2008