Na konferenci Czech real 2008 oznámili zástupci M&M reality holding vznik nové asociace

21.05.2008 04:05 Tisková zpráva:

Praha, 21. května 2008. Česká společnost M&M reality holding, která za loňský rok v České a Slovenské republice zobchodovala nemovitosti za více než 6 miliard Kč, byla hlavním partnerem Konference Czech real 2008. Při této příležitosti zveřejnili zástupci M&M reality holding záměr největších hráčů na realitním trhu v nejbližším období představit novou zastřešující instituci.

Ve dnech 20. – 21. května 2008 se v Praze, v hotelu Crowne Plaza Prague, konala významná konference Czech real 2008. Účastnili se jí zástupci předních realitních, developerských, bankovních a finančních společností. Hlavním partnerem konference byla společnost M&M reality holding.

V rámci přednáškových bloků vystoupili Milan Zavadil, MBA, předseda představenstva a Ing. Miroslav Jonáš, místopředseda představenstva, kteří kromě představení společnosti předložili účastníkům strukturu stávajícího realitního trhu, včetně jeho negativ. Zároveň zmínili připravované uskupení největších hráčů na trhu, které v těchto dnech vzniká, a jehož úkolem bude ucelení realitního trhu.