Speciální nabídka LBBW Bank pro hypoteční úvěry

19.04.2010 11:04 Tisková zpráva: LBBW Bank

LBBW Bank v těchto dnech přichází se speciální nabídkou pro podporu prodeje hypotečních úvěrů a nabízí zvýhodněné podmínky a snížené úrokové sazby pro hypoteční úvěry nad 2 miliony korun. Speciální nabídka je časově omezena do 30. 5. 2010.

Zvýhodněné podmínky v rámci kampaně platí pro jakýkoliv typ hypotečního úvěru LBBW Bank o objemu minimálně 2 miliony korun s fixací úrokové sazby na 4 roky a více. Klient získá snížen ou úrokovou sazbu v závislosti na výši úvěru. Žádost o hypoteční úvěr za zvýhodněných podmínek však musí být podepsána do 30. května 2010 včetně. Cílem kampaně je podpořit prodej hyotečních úvěrů LBBW Bank a zacílit na cílový segment afluentní a privátní klientely, tedy na střední a vyšší příjmovou skupinu.

Henrik Pregel, člen představenstva LBBW Bank CZ, k tomu doplnil: „Naším cílem je oslovit segment privátní klientely a poskytnout jim naši širokou nabídku různých typů hypotečních úvěrů dle jejich individuálních potřeb. Zvýhodněná nabídka samozřejmě platí rovněž pro v současnosti často ž ádané refinancování i konsolidaci úvěrů.“