Až 30 000 korun lze ušetřit na hypotečních dnech GE Money Bank

11.05.2010 01:05 Tisková zpráva: GE Money Bank

„Vedle zvýhodněné úrokové sazby ve výši 4,69 % ročně dáváme zájemcům o hypotéku možnost ušetřit až 30 000 korun, které se jim mohou hodit třeba na vybavení nové domácnosti. Nabídka platí pro všechny schválené žádosti v rámci hypotečních dnů GE Money Bank,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money.

Kdo nestihne navštívit pobočky v rámci hypotečních dnů GE Money Bank, může i tak využít výhodné nabídky hypotéky bez poplatku za zpracování. Banka totiž poplatek neúčtuje všem klientům, kteří o hypotéku zažádají do 30. června a smlouvu podepíší do 31. 8 2010.

Zvýhodněnou sazbu od 4,69 % nabízí GE Money Bank pro hypoteční úvěry v hodnotě nad 2 miliony korun s tříletou a pětiletou fixací. Splatnost hypotéky lze nastavit na 5 až 30 let. Částka, kterou banka klientům za daných podmínek může půjčit, se pohybuje v rozmezí 300 tisíc až 80 % tržní ceny nemovitosti, kterou klient ručí.

Zákazníci GE Money Bank mohou také bez sankcí využít možnost mimořádných splátek v průběhu fixace. Banka navíc svým klientům k hypotéce nabízí i možnost pojištění nemovitosti a pojištění schopnosti úvěr splácet.