FINEP zahajuje prodej nových bytů v Hostivaři

31.03.2010 09:03 Tisková zpráva: FINEP HOLDING

Bydlení Nad Přehradou, to je nový projekt v těsné blízkosti Hostivařské přehrady, který realizuje developerská společnost FINEP. Bytový projekt Bydlení Nad Přehradou reflektuje nejnovější trendy bydlení, kdy se vkusně kombinuje výšková budova s nízkou zástavbou. Celý projekt byl navrhnut s ohledem na lokalitu, jež skýtá prostor pro sportovní vyžití i odpočinek. V rámci první etapy projektu vznikne 93 nových bytů. Cena za metr čtvereční začíná na 44 tisících korunách bez DPH. Předpokládaný termín dokončení stavby je konec roku 2012.

Největší devizou Bydlení Nad Přehradou je lokalita. Ta je mimořádná díky možnostem sportovního vyžití a odpočinku. K dispozici jsou nedaleké tenisové kurty, fotbalové hřiště, plavecký bazén a na své si přijdou i milovníci golfu. K procházkám či jízdě na in-line bruslích lze využít přilehlý park. Díky dobré občanské vybavenosti je Bydlení Nad Přehradou zajímavé pro rodiny s dětmi i seniory.

Víme, že tato lokalita je oblíbená. Podobných míst s dobrou občanskou vybaveností a dostupností do centra města je v Praze minimum,“ sdělila Petra Kopecká, tisková mluvčí FINEPu.

Bydlení Nad Přehradou odráží nejnovější architektonické trendy. Dispozice bytů sahají od 1+kk o velikosti 28m2 až po luxusní 4+kk o velikosti do 114,2 m2. Byty jsou nabízeny s možností variabilního řešení zařizovacích prvků dle přání klienta a u větších bytů jsou k dispozici i vysoké standardy typu vířivka Jakuzzi či zimní zahrada. Parkování je řešeno podzemními garážovými stáními.

„Celý objekt bude zabezpečen elektronickým vrátným. Samozřejmostí jsou vstupy na čipové karty a kamerový systém v podzemních garážích. Obyvatelům bude k dispozici privátní posilovna a sauna,“ dodává Kopecká.

V docházkové vzdálenosti od Bydlení nad Přehradou se nachází škola, školka, pošta a pobočka banky. Nedaleko je také supermarket a lékař. Velmi kvalitní je i dopravní napojení. 2 minuty od domu se nacházejí dvě autobusové zastávky, Bolevecká a Nové Petrovice. Nedaleko je stanice metra Háje či Skalka a vlakové nádraží Hostivař.