Modrá pyramida otevírá Hypocentrum v Ústí nad Labem

14.03.2012 02:03 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

První Hypocentrum otevřela Modrá pyramida začátkem roku 2008 přímo v centru Prahy v Jindřišské ulici a zahájila tak unikátní projekt na trhu financování bydlení. Klienti totiž na jednom místě naleznou vše, co se týká bydlení – od financování, přes nabídku novostaveb i staršího bydlení až po pojištění nemovitosti a další služby. Podle slov ředitele Hypocentra Jiřího Lejnara je nyní Hypocentrum největším hypotečním centrem v České republice a to nejen díky obchodní ploše, ale především rozsahem a kvalitou služeb pro klienty. Určitě zaujme i počtem nabízených projektů a novostaveb. V případě poptávky po novém bydlení má klient ve všech Hypocentrech možnost vybrat si přímo z  60 developerských projektů a z více než 6000 starších nemovitostí.

Ústecké Hypocentrum je v pořadí sedmé – již působí Hypocentra v Praze, Brně, Hradci Králové, Pardubicích, Českých Budějovicích, Plzni a ještě letos se chystá otevření v Ostravě a Olomouci.

Nyní akční nabídka financování :

S platností od 1. března platí nižší úrokové sazby u Hypoúvěru, který lze získat s úrokovou sazbou  od  3,59 % p.a. V rámci komplexního finančního poradenství poskytuje Modrá pyramida i ve svých Hypocentrech také hypoteční úvěry  Komerční banky, které je nyní možné sjednat se sazbou od 3,49 % p.a. pro tří až pětileté fixace.