Prodeje společnosti RE/MAX Česká republika vzrostly o 25%

26.09.2011 02:09 Tisková zpráva: RE/MAX Czech Republic – Welcome Home s.r.o.

Prodeje nemovitostí k srpnu letošního roku jsou v síti RE/MAX o 25% vyšší než v loňském roce. Celkově společnost zaznamenává kontinuální meziroční růst. Reálnými prodejními a nikoli jen nabídkovými cenami se zabývají cenové mapy, které RE/MAX nabízí svým zákazníkům. „Právě práce s reálnou cenou nemovitosti je bezpochyby katalyzátorem prodeje, který pomáhá našemu růstu“, říká Petr Frey, víceprezident pro marketing.

Uvedené cenové mapy jsou nyní k dispozici u makléřů sítě RE/MAX a seznamují klienty s reálnými možnostmi prodeje nemovitosti v daném regionu.

O společnosti RE/MAX:

Společnost RE/MAX působí na českém trhu od roku 2005. Disponuje 132 otevřenými kancelářemi s více než 1 200 makléřů, v nabídce má necelých 17 000 nemovitostí. Společnost RE/MAX byla založena roku 1973 v americkém Denveru a dnes je leaderem na světovém trhu s nemovitostmi. Pracuje formou franšízingu. Společnost RE/MAX má 7 000 kanceláří, právně a finančně nezávislých subjektů situovaných v 72 zemích světa. RE/MAX je zkratkou pro Real Estate Maximum a vyjadřuje tak hlavní moto společnosti – maximální služby pro majitele realitních kanceláří, realitní makléře a zákazníky.