Realitní agenti hodnotili BB Centrum

11.05.2015 01:05 Tisková zpráva:

PASSERINVEST GROUP, přední česká developerská a investiční společnost, která buduje pražský multifunkční areál BB Centrum, pozvala realitní agenty k neformálnímu setkání spojenému s prohlídkou BB Centra. Agenti zároveň hodnotili přednosti BB Centra a z dotazníkového průzkumu vyplynulo, že za největší klad považují tito odborníci občanskou vybavenost BB Centra, dostupnost služeb a rychlé napojení na dálnici D1. Plusem je i oblíbenost lokality a fakt, že si areál za své sídlo vybraly nejvýznamnější společnosti mnoha oborů. V neposlední řadě agenti velmi ocenili Baarův park a zeleň areálu. (Tisková zpráva: PASSERINVEST GROUP)

Realitní agenti si v doprovodu Ing. Vladimíra Kloudy, místopředsedy představenstva PASSERINVEST GROUP, a.s., prohlédli prostory budovy ALPHA a diskutovali s ním o připravovaném faceliftu budovy do současného standardu „A“. Následovala prohlídka Baarova parku a Budovy G a společná neformální večeře zaměřená na detailnější rozhovory i odbornější diskuse o dalším rozvoji BB Centra. Kromě výše zmíněných předností hodnotili hosté velmi kladně, že areál je sídlem nejvýznamnějších tuzemských i nadnárodních firem a jeho dopravní dostupnost jak MHD, tak i autem, a s tím související dobré parkovací možnosti. Výhodou je také již známost a zavedenost lokality, její včlenění do městské části Praha 4 a život v lokalitě mimo pracovní dobu, tedy např. řada akcí pořádaných pro nájemce, obyvatele a širokou veřejnost.