Modřanský Háj se rozrůstá

17.01.2013 02:01 Tisková zpráva:

Rezidenční projekt Modřanský Háj se nachází v blízkosti Modřanské rokle – Cholupic v Praze 4 a nabízí několik typů domů na svažujících se pozemcích v blízkosti Vltavy. Jedná se o nízkopodlažní stavby, většina z budov má maximálně tři podlaží a první fáze se skládá z bytových domů s jednotkami o velikosti od 1+kk do 4+kk. Modřanský Háj již úspěšně dokončil dva bytové domy s 49 byty, které byly všechny prodány, a jejich obyvatelé se do nich nastěhovali.  Zájemci o byty v nových bytových domech mohou navštívit ukázkový byt o velikosti 4+kk, který se nachází v projektu první budovy. Cena bytu v Modřanském Háji začíná od 54 000 Kč za metr čtvereční.

Bytová dispozice je flexibilní s důrazem na technické zázemí obytných prostor a prostor pro skladování. Větší byty mají dvě koupelny. Byty a domy zahrnují možnosti výběrů zelených ploch, jako jsou balkóny, terasy nebo zahrady a vyhrazená parkovací místa v garáži. Design bytů a projektu, který kombinuje moderní styl s unikátním okolím lesa, byl připraven architektonickým studiem A69 – architekti s.r.o.

Nedílnou součástí projektu je místní infrastruktura, která zahrnuje maloobchodní prostory, park, dětské hřiště, ale jeho největší výhoda spočívá v umístění v těsné blízkosti lesa. Služby a občanská vybavenost jsou k dispozici spolu s golfem, tenisovou halou, půjčovnou kol a tratí pro brusle a řadou dalších outdoorových aktivit. Modřanský Háj je pouze 20 minut autem do centra města.

„S potěšením oznamujeme výstavbu dalších dvou bytových domů v Modřanském Háji, který je naším klíčovým rezidenčním projektem,“ říká Roger Dunlop, výkonný ředitel Avestus Real Estate, společnosti stavící Modřanský Háj. „Zájem o projekt a jeho jedinečnou polohu v Praze 4 se zvyšuje a my jsme rádi, že můžeme rozšířit naší nabídku. První obyvatelé dvou nových bytových domů se budou moci stěhovat již na konci prvního čtvrtletí tohoto roku.“