Bohemia Energy nabídne zákazníkům výraznější slevu na plyn než dominantní dodavatelé

11.04.2016 12:04 Tisková zpráva:

Bohemia Energy, největší alternativní dodavatel energií v České republice, sníží od 1. května ceny plynu jak novým, tak stávajícím zákazníkům. Stávající zákazníci ušetří s produktem Garance v průměru 10 % v distribuční regionu RWE nebo 11 % v případě distribučního regionu Pražské plynárenské. Také u produktové řady JUBILEUM mají i po 1. květnu noví i stávající zákazníci cenovou výhodu. JUBILEUM nabídne v průměru o 5–11 % výhodnější ceny energií oproti zlevněným ceníkům základních produktových řad dominantních dodavatelů. Noví zákazníci tak mohou ušetřit v průměru 15 až 21 % oproti aktuálně platným ceníkům základních produktových řad dominantních dodavatelů. Cenově atraktivní je i produktová řada Energie A++. Její vlastností je, že 100% kopíruje aktuální ceny na velkoobchodním trhu. Zákazníci tak dnes profitují z aktuálně nízkých cen a nemusejí na slevy čekat.

Klesající velkoobchodní cenu plynu promítáme do našich produktových nabídek jak pro stávající, tak i nové zákazníky. Nadto jim ještě garantujeme výhodnější cenu oproti dominantním dodavatelům. Věříme, že je tato naše nabídka potěší,“ říká jednatel Bohemia Energy Jiří Písařík a dodává: „Navíc jako vůbec první ze všech dodavatelů energií na trhu přišla Bohemia Energy s produktovou řadou Energie A++, která nabízí domácnostem plyn za velkoobchodní cenu. Zákazníci tak stoprocentně profitují z aktuálně nízkých cen na velkoobchodním trhu. Výsledná cena plynu je tak zcela transparentní a každý zákazník si ji může kdykoli sám ověřit.“

Stávající zákazníci, kteří mají uzavřenou smlouvu na produktovou řadu Garance, budou mít výši slevy uvedenou v ročním vyúčtování ve formě bonusu.

Modelový příklad pro stávajícího zákazníka s produktem Garance

Například v regionu RWE čtyřčlenná rodina žijící v rodinném domě se spotřebou 35 MWh, která využívá zemní plyn k vytápění a ohřevu teplé vody, meziročně ušetří s produktovou řadou Garance zhruba 3500 korun. Rodině s touto produktovou řadou ve třípokojovém bytě se spotřebou 15 MWh se sníží účet za plyn o zhruba 1500 korun.

Modelový příklad pro nového zákazníka s produktem JUBILEUM

Pro stejné spotřeby jsou úspory v tomto modelovém případu následující: 8400 Kč a 3000 Kč.