Mezinárodní akce Franchise Sales Workshop se uskuteční v Praze pod záštitou Coldwell Banker Czech Republic

14.07.2014 05:07 Tisková zpráva:

Je nám ctí, že se česká kancelář Coldwell Banker Czech Republic stala pořadatelem letošního ročníku Franchise Sales Workshop, který se uskuteční ve dnech 29. července – 31. července 2014. (Tisková zpráva Coldwell Banker Czech Republic)

Významného mezinárodního semináře v rámci celosvětové sítě Coldwell Banker se koncem července v Praze zúčastní zástupci z Itálie, Malty, Francie, Španělska, Turecka a samozřejmě České republiky.

Hlavními tématy debat bude obchod a marketing s důrazem na praxi. Formát celého workshopu není totiž pořádán klasickou formou přednášek, ale stojí na aktivním zapojení všech účastníků. Ti předem dostali požadavek na zpracování konkrétních podkladů z fungování Coldwell Banker ve své zemi. Díky podobným zahraničním zkušenostem naše kanceláře stále rostou a zvyšují kvalitu služeb pro své klienty.

Zajímavými tématy dozajista budou zkušenosti z otevření franšízové pobočky a prodej franšízových kanceláří, základní poznatky z franšízingu, teritoriální marketing, nástrahy realitního obchodu nebo praktická koordinace makléřů.

Takto pojatý workshop pak nabízí široký prostor k předávání zkušeností a k diskuzi nad stejným obchodním záměrem v mezinárodním pojetí.

Vážíme si důvěry, kterou naše kancelář dostala od americké CB matky k uspořádání takto významného workshopu. Těšíme se na jeho přínos pro všechny zúčastněné kolegy i to, jak budou okouzleni krásami letní Prahy.