Akční nabídka Hypoúvěru Modré pyramidy

01.09.2014 01:09 Tisková zpráva: Modrá pyramida stavební spořitelna

Pro měsíc září připravila Modrá pyramida akční nabídku Hypoúvěru, která platí pro žádosti o úvěr podané v období od 1. do 30. září 2014. Pro toto období platí speciální nabídka zpracování Hypoúvěru a ocenění nemovitosti ZDARMA.

Hypoúvěr je určen především na pořízení bydlení nebo na rozsáhlejší rekonstrukci. Modrá pyramida ho poskytuje již od výše 200 000 Kč a je možné jej čerpat až do výše 100 % hodnoty nemovitosti. Klient si může splátky rozložit až na 28 let.

„V rámci finančního poradenství si mohou klienti u nás vyřídit vše kolem financování bydlení – například na koupi či stavbu nemovitosti jim nabídneme Hypoúvěr nebo Hypotéku Komerční banky, na financování rekonstrukcí v nižších částkách Rychloúvěr, který lze získat i bez zajištění, na privatizaci nebo renovaci bytového domu zase Renoúvěr Multi. Součástí klientského servisu je i nabídka odpovídajícího pojištění, uvádí obchodní ředitel Modré pyramidy Aleš Mašanský.  Komplexní služby včetně široké nabídky nemovitostí poskytuje Modrá pyramida také ve svých specializovaných Hypocentrech, které má v osmi velkých městech České republiky.