EKOSPOL zahajuje výstavbu páté etapy projektu Panorama Kyje

08.04.2014 10:04 Tisková zpráva: EKOSPOL

K nastěhování budou byty připraveny na jaře příštího roku, nicméně z celého projektu už zbývá doprodat jen čtyřicet procent bytů. „Rychlost, se kterou prodáváme byty v této lokalitě, dokládá výsadní postavení projektu Panorama Kyje jako aktuálně nejprodávanějšího pražského projektu s novými byty u metra. Byty zároveň splňují přísné hodnocení poměru kvality a ceny,“ zdůrazňuje Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která na pražském developerském trhu působí již 22 let. V prvních třech etapách projektu Panorama Kyje bylo všech 431 bytů vyprodáno více než půl roku před dokončením, u čtvrté etapy už zbývá doprodat pouze 17 bytů. Tato etapa přitom bude dokončena až na podzim letošního roku,“ dodává Korec.

Projekt Panorama Kyje V. bude tvořen třemi moderními čtyřpodlažními viladomy s výtahem citlivě navazujícími na okolní vilovou a bytovou zástavbu. Blízkost přírody umožní novým obyvatelům pocítit, jaké to je probouzet se za zpěvu ptáků v těsném kontaktu s přírodou, a přitom na dosah velkoměsta. Díky krásnému výhledu na panorama Prahy je celé město neustále jako na dlani.

Jeden z největších projektů současnosti

Pokračováním projektu Panorama Kyje vzniká v Kyjích jeden z největších bytových areálů v Praze, který nabídne celkem tisícovku cenově dostupných bytů na metru. Pro větší komfort a zvýšení dopravní obslužnosti bude v dané lokalitě vybudována zbrusu nová zastávka MHD. Bohaté volnočasové vyžití nabídne novým majitelům bytů sportovní areál s dětským hřištěm, který společnost EKOSPOL vybuduje na vlastní náklady.

Lokalita už nyní disponuje výbornou občanskou vybaveností. Oblíbené nákupní a zábavní Centrum Černý Most s množstvím dalších hypermarketů a obchodů je odsud vzdálené pouhých pět minut autem nebo jednu stanici metrem.

Kromě páté etapy projektu Panorama Kyje letos společnost EKOSPOL představí a na trh uvede nové projekty v Uhříněvsi, Michli či Řeporyjích. Svou nabídku zároveň rozšíří o navazující etapu úspěšného projektu Nové Měcholupy a další etapu projektu Panorama Kyje. Celkem tak nabídne 519 nových bytů.