EUR 25.175

USD 23.482

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.175

USD 23.482

13. 11. 2017

0 komentářů

Horizon Holding v projektu Velká Brána v Horoměřicích představil vzorový byt a zahájil 3. etapu výstavby

 

Developerská skupina Horizon Holding představila na dni otevřených dveří nový vzorový byt v projektu Velká Brána v Horoměřicích v okrese Praha – západ. Jedná se o byt s dispozicí 3+kk, s pro projekt typickým půdorysem, který má sloužit jako inspirace pro budoucí rezidenty. Byt kombinuje prvky moderního designu a klade velký důraz na celkovou funkci prostoru. Společnost Horizon Holding současně oznámila zahájení výstavby třetí a poslední etapy projektu.

Loading



 


Na dni otevřených dveří, byl veřejnosti představen vzorový byt s dispozicí 3+kk, výměrou 82 m2 a dvěma balkony. Developer chtěl svým klientům v realitě ukázat prostor, který budou mít již za pár měsíců k dispozici a jak je možné s ním pracovat. Vybavení vzorového bytu Horizon Holding svěřil Ing. arch. Tereze Janků, která se zaměřila nejen na design, ale především na funkci bytové jednotky. „Bytový komplex Velká Brána se nachází mimo ruch velkoměsta. Proto jsem od začátku chtěla, aby byt působil lehce, vzdušně, uvolněně a hlavně útulně, tak trochu ve smyslu současného fenoménu „Hygge“, který pochází z Dánska. Barevně jsem interiér ladila do světlých tónů. Použila jsem lokálně také černobílé geometrické vzory, ať již na šestiúhelníkové mozaice v kuchyni, která pochází z Holandska, na polštářcích na sedačce, nebo na tapetě či koberci v dětském pokoji. Celek tak působí, i podle reakcí návštěvníků, harmonicky a elegantně,“ říká sama autorka k návrhu vzorového bytu.
Projekt Velká Brána se nachází v severní části Horoměřic a počítá s realizací celkem 195 bytů v dispozicích 1+kk – 4+kk a velikostech v rozmezí od 35 do 95 m². Byty v přízemí disponují oblíbenou předzahrádkou a ostatní byty nabízí možnost relaxace na prostorných balkonech či terase. V 1. a 2. etapě realizuje Horizon Holding celkem 122 bytů. Ve třetí etapě počítá s výstavbou celkem 73 bytů. „V prvních dvou etapách je prodáno více jak 70 % bytů a prodej v rámci poslední 3. etapy bude spuštěn v následujících měsících. Projekt Velká Brána nabízí bydlení v zelené lokalitě s možností aktivního odpočinku. Navazuje tak na naše projekty, jako je Rezidence Vltava v Karlíně či Rezidence Modřanka, které představují uživatelsky příjemné, funkční a moderní rezidenční bydlení na území města Prahy. Vážíme si spolupráce s Ing. arch. Terezou Janků, která nám pomohla přenést naše vize do reality. Její vzorový byt považuji za velmi zdařilý a mám radost, jaký úspěch zaznamenal u našich klientů,“ říká k projektu Yishay Furman, generální ředitel skupiny Horizon Holding. „Zároveň jsem potěšen zájmem veřejnosti o tento projekt. Dokazuje to, že námi nastolená cesta „pohodového a funkčního“ bydlení je pro zákazníky zajímavá. Proto věříme také v úspěch prodejů v rámci třetí etapy,“ uzavírá Yishay Furman.
Tisková zpráva: Horizon Holding

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *