EUR 25.175

USD 23.482

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.175

USD 23.482

29. 11. 2021

0 komentářů

Cushman & Wakefield již po osmé v řadě získává ocenění Best Retail Real Estate Agency v CIJ Awards Czech Republic

 

V letošním ročníku CIJ Awards Czech Republic získal retailový tým společnosti Cushman & Wakefield ocenění Best Retail Real Estate Agency. Již po osmé za sebou tak v prestižních CIJ Awards potvrdil svou vedoucí pozici na českém maloobchodním trhu.

Loading



 

Jan Kotrbáček, partner a vedoucí týmu pronájmu maloobchodních prostor pro střední a východní Evropu, Cushman & Wakefield: „Maloobchodní trh prochází zásadními změnami – musí být schopen reagovat na změny v chování zákazníků, na vliv e-commerce a v neposlední řadě na dopady pandemie. V tomto náročném období jsme pro naše klienty silným partnerem se zkušenostmi z lokálního trhu i ze zahraničí. Těší nás, že tak můžeme dlouhodobě přispívat k rozvoji tohoto významného sektoru české ekonomiky a podílet se na zlepšování nabídky obchodů a služeb i na významném zkvalitňování prostředí pro zákazníky.“

Specialisté na maloobchod ve společnosti Cushman & Wakefield využívají její regionální i celosvětové zázemí a v rámci mezinárodních týmů spolupracují a sdílejí zkušenosti z retailových trhů v jednotlivých zemích, a to s cílem restartovat a dále rozvíjet veškeré oblasti maloobchodního trhu, podpořit návrat zákazníků k předchozím nákupním a volnočasovým zvyklostem a využít příležitosti, které retailerům přináší rozvoj e-commerce. V roce 2020 se retailový tým Cushman & Wakefield podílel na uzavření více než 220 smluv zahrnujících maloobchodní prostory o celkové rozloze 50 tisíc metrů čtverečních.

Oceněn byl v CIJ Awards Czech Republic 2021 také projekt společnosti Flow East – cenu za nejlepší retailovou stavbu (Best Retail Development) získala budova Flow, kde v červnu otevřel svůj obchod Primark. Jedná se o první a největší prodejnu tohoto irského oděvního řetězce v centru města ve střední a východní Evropě. Společnost Cushman & Wakefield zodpovídala za pronájem maloobchodních prostor v budově a nájemce Primark pro ni zajistila.

O cenách CIJ Awards Czech Republic

REKLAMA

Letos probíhá již dvacátý první ročník cen CIJ Awards Czech Republic, které oceňují výjimečné projekty, transakce, firmy a týmy předchozího roku. Nominace jsou posuzovány na multidisciplinární bázi.

Ocenění se uděluje za přínos daného partnera pro realitní sektor, o vítězi hlasuje nezávislá skupina profesionálů z oboru a odborná porota. Patří k nejvýznamnějším oceněním profesionálního magazínu  Construction and Investment Journal, který na trhu působí od roku 1995.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *