16. 10. 2008

Subjekty:
Moneta Money Bank

GE Money Bank snižuje svým klientům sazby hypoték až o 0,45 %

„Díky spojení běžného účtu a hypotéky u GE Money Bank klienti získávají slevu na sazbě hypotečního úvěru a tím si snižuji svoje měsíční splátky. Slevu je navíc možné využívat po celou dobu splácení hypotečního úvěru,“ řekl Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank. „V průběhu října také probíhá akce 50% sleva na poplatku za zpracování hypotéky pro 5-letou fixaci,“ dodal Michal Tuček.

Stávajícím klientům, kteří aktivně používají některý z účtů Genius Active/Active+ nebo Genius Gold bude úroková sazba na další fixační období automaticky snížena. Klienti, kteří mají jiný běžný účet v GE Money Bank si mohou typ účtu bezplatně změnit. Aby jim sleva mohla být přiznána, musí tak učinit nejpozději poslední den stávající fixace úrokové sazby. Zvýhodněné konto musí být založeno před čerpáním hypotéky a klienti z něj musí hypoteční úvěr též splácet.

Konto Genius Active v současné době využívá již přes 200 tisíc klientů. Jeho výhoda spočívá v tom, že klienti neplatí poplatky za jednotlivé transakce a služby. Mohou je v rámci výhodného měsíčního paušálu provádět a využívat neomezeně. GE Money Bank nabídku služeb v rámci účtu neustále vylepšuje. Poslední novinkou je Odměna za platby kartou. Za každý bezhotovostní nákup banka připisuje zákazníkům půl procenta z jeho hodnoty zpět na účet.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu