13. 09. 2010

Subjekty:
Moneta Money Bank

Hypotéky GE Money Bank nyní se sazbou 4,29 % a s mimořádnými splátkami bez poplatku

„Na základě požadavků našich klientů jsme pro aktuální kampaň zvolili za klíčový benefit možnost mimořádné splátky bez poplatků či sankcí. Zdarma lze ročně splatit až 20 % výše hypotéky a ušetřit tak na úrocích ze zůstatku. U hypoték s fixací na 3 roky navíc nyní nabízíme výhodnější úrokovou sazbu 4,29 %,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank. Nabídka platí pro hypotéky sjednané od 13. září 2010.

Proces získání hypotéky u GE Money Bank je zcela transparentní. Banka u svých hypoték poskytuje garantovanou úrokovou sazbu a klient si tak může na internetových stránkách během chvilky spočítat výsledné úročení svého úvěru. Stejně tak je možné na základě příjmů zjistit, jak vysoký úvěr může klient na své bydlení získat.

Hypotéka od GE Money Bank je omezena pouze spodní hranicí 300 000 korun a 80 % tržní ceny nemovitosti. Doba splácení se pohybuje od 5 do 30 let. V den splatnosti úvěru nesmí být žadateli více než 70 let. Úrokovou sazbu si lze zafixovat na dobu 1, 3, 5 a 10 let.

Pro více informací lze navštívit internetové stránky www.gemoney.cz/hypoteky.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu