14. 02. 2011

Subjekty:
ČSOB

Valentýnská hypotéka v ČSOB bez poplatku za zpracování

„V rámci celoročních akčních nabídek přinášíme klientům zajímavou možnost ušetřit na poplatku za zpracování hypotéky nebo slevu z úrokové sazby. Od poloviny února klienti, kteří si u nás sjednají hypoteční úvěr, ušetří na poplatku za zpracování, který je zcela odpuštěn,“ řekla Ivana Bohatcová, manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB.

Valentýnská akce se nevztahuje na americkou hypotéku, předhypoteční úvěr a hypotéku do 100 % zástavní hodnoty nemovitosti. Od 1. února došlo ke změnám v sazebníku ČSOB, přičemž hlavní změny se týkaly oblasti hypoték. Klienti nyní ušetří například na zpracování odhadu ceny nemovitosti, a to až 400 Kč. Dále došlo ke snížení poplatku za zpracování hypotečního úvěru, který v případě, že neběží aktuální Valentýnská nabídka, činí 0,6 % z požadované částky úvěru (namísto dřívější 0,8 %).

Navíc pokud stávající klienti mají v bance sjednáno ČSOB Aktivní konto a aktivně ho využívají, pak jim banka sleví 0,15 % na úrokové sazbě u hypotéky. ČSOB Aktivní konto je mezi klienty ČSOB oblíbené díky dostatečnému počtu transakcí zdarma v rámci konta nejen pro správu financí majitele konta, ale i pro celou rodinu. Za poslední čtvrtletí roku 2010 si ho zvolilo více jak dvě třetiny nových klientů.

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.62 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu