ČMSS nově umožňuje vyplnit smlouvu o stavebku on-line

22.08.2016 12:08 Tisková zpráva: Českomoravská stavební spořitelna

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) v rámci větší orientace na online služby umožňuje klientům předpřipravit smlouvu o stavebním spoření on-line. Banka ještě v letošním roce plánuje rozvíjet řadu dalších on-line služeb.

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) spustila další krok v postupné digitalizaci svých služeb. Klienti si nově mohou on-line na webu vyplnit smlouvu o stavebním spoření. „Uzavřít smlouvu o stavebním spoření je tak nově jednodušší a rychlejší. Klient si smlouvu připraví v klidu domova, obchodní zástupce jen následně zkontroluje totožnost klienta a platnost všech údajů,“ vysvětluje místopředseda představenstva ČMSS Manfred Koller.

V letošním roce se ČMSS chce zaměřit na větší průnik do on-line prostředí a chce postupně více digitalizovat své služby. „Pracujeme na výrazném rozšíření a vylepšení internetové klientské zóny, chceme vybudovat elektronický archiv a velkým tématem je pro nás i zrychlení úvěrového procesu,“ dodal Manfred Koller.

Vyplnění návrhu smlouvy klientovi zabere jen několik minut, tímto způsobem je možné předpřipravit i smlouvy uzavřené na jméno dítěte. Po vytištění je nutné smlouvu zkontrolovat a potvrdit s obchodním zástupcem (na předem domluvené schůzce).

Prvním krokem v celé řadě aktivit v oblasti digitalizací bylo spuštění elektronických výpisů na začátku letošní roku. První desítky tisíc klientů tak svůj výpis z účtu o stavebním spoření dostali na začátku letošního roku poprvé v elektronické podobě.