Středa 26. dubna. Svátek má Oto.

EKOSPOL POVYŠUJE, PÝCHA SE STAL ZÁSTUPCEM ŘEDITELE SEKTORU MARKETINGU PRO ONLINE

16.02.2016 08:02 Tisková zpráva: EKOSPOL

Pýcha v EKOSPOLU sice působí jen několik měsíců, ale za tu dobu opakovaně přesvědčil o svých kvalitách a znalostech. Jmenování je jen logickým důsledkem dosavadních výsledků jeho práce a dokazuje, že talentovaní lidé mají v EKOSPOLU možnost profesního růstu bez ohledu na věk. Nové funkce dají Pýchovi větší možnosti, aby svůj talent k prospěchu celé společnosti ještě více rozvíjel,“ poznamenal Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice.

Adam Pýcha (25) vystudoval mezinárodní vztahy a evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci. Spoluzakládal společnosti iParťák s.r.o. a Redakce s.r.o. a stál u zrodu portálů Copywriteři.cz a WordPress.cz. Do EKOSPOLU nastoupil v říjnu 2015. Pravidelně přednáší o online marketingu a businessu pro firmy, středoškoláky a na vysokých školách. Kromě toho se věnuje také tvůrčímu psaní. Má dvě kočky a manželku.