EKOSPOL POVYŠUJE, PÝCHA SE STAL ZÁSTUPCEM ŘEDITELE SEKTORU MARKETINGU PRO ONLINE

16.02.2016 08:02 Tisková zpráva: EKOSPOL

Dlouhodobý developerský lídr EKOSPOL posiluje organizační strukturu marketingu, novým zástupcem ředitele sektoru pro online je od 1. února Adam Pýcha (25), který se zároveň stal vedoucím oddělení online marketingu. Obě pozice byly dlouhodobě neobsazené. V nové funkci bude Pýcha zodpovídat za veškerou internetovou inzerci a obsah webových stránek i profilů na sociálních sítích.

Pýcha v EKOSPOLU sice působí jen několik měsíců, ale za tu dobu opakovaně přesvědčil o svých kvalitách a znalostech. Jmenování je jen logickým důsledkem dosavadních výsledků jeho práce a dokazuje, že talentovaní lidé mají v EKOSPOLU možnost profesního růstu bez ohledu na věk. Nové funkce dají Pýchovi větší možnosti, aby svůj talent k prospěchu celé společnosti ještě více rozvíjel,“ poznamenal Evžen Korec, generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL, která je dlouhodobým lídrem bytové výstavby v České republice.

Adam Pýcha (25) vystudoval mezinárodní vztahy a evropská studia na Univerzitě Palackého v Olomouci. Spoluzakládal společnosti iParťák s.r.o. a Redakce s.r.o. a stál u zrodu portálů Copywriteři.cz a WordPress.cz. Do EKOSPOLU nastoupil v říjnu 2015. Pravidelně přednáší o online marketingu a businessu pro firmy, středoškoláky a na vysokých školách. Kromě toho se věnuje také tvůrčímu psaní. Má dvě kočky a manželku.