Equa bank přichází s výhodnou neúčelovou hypotékou pro podnikatele

24.05.2012 02:05 Tisková zpráva:

Equa bank rozšířila portfolio hypotečních produktů o neúčelovou hypotéku PRO určenou podnikatelům. Využít ji může každý podnikatel, který je ochoten zajistit úvěr bytem nebo rodinným domem. Oproti běžné neúčelové hypotéce má hypotéka PRO sazbu nižší o 1 % p.a. Podnikatelé tak mohou získat úrokovou sazbu už od 5,39 % p.a.

„I u hypotéky PRO platí, že žadatel nemusí dokládat účel, proč si hypotéku bere. Jestli tedy plánuje rozšířit vozový park, nakoupit nové technologie nebo jen financovat provozní výdaje firmy, záleží zcela na něm,“ říká Ondřej Hák, ředitel oddělení hypoték Equa bank.

Hypotéku PRO je možné získat až do 70 % výše hodnoty nemovitosti, kterou podnikatel ručí. Spolu s hypotékou PRO získají podnikatelé navíc běžné bankovní služby u Equa bank zdarma. Pokud podnikatelé zažádají o hypotéku PRO a podepíší smlouvu s bankou do konce září 2012, dostanou na účet bonus ve výši 5 000 Kč.

Sjednání neúčelové hypotéky PRO je jednoduché, Equa bank za klienta vyřídí všechny podklady spojené se zastavovanou nemovitostí.

„Protože splatnost hypotéky je obvykle rozložena do období dlouhého až 20 let, je výše měsíčních splátek přijatelná a nezatěžuje výrazně cash-flow podnikatele. Přitom však zůstává možnost předčasného splacení hypotéky, pokud má podnik postupem času prostředky k dispozici,“ dodává Ondřej Hák.