Fio banka zlevňuje hypotéky

18.02.2014 10:02 Tisková zpráva: Fio banka

Fixní úrokové sazby Fio hypoték jsou ode dneška plošně nižší o 0,1 %. Fio banka navíc zavádí novou slevu 0,3 % p.a. pro hypotéky určené ke koupi nemovitosti a navyšuje slevu za hypotéku od 2 milionů výše z 0,2 % na 0,3 % p.a. Sleva za refinancování zůstává na stejné úrovni – 0,5 %. Fio hypotéku tak lze nyní získat již se sazbou od 2,59 % p.a. Tato sazba není podmíněna sjednáním dalších produktů banky s výjimkou běžného účtu, který je zdarma.

S Fio hypotékou klienti ušetří i na poplatcích – poskytnutí a vedení je totiž zdarma, stejně jako mimořádná splátka ve výši 20 % výše úvěru ročně. Mohou vybírat mezi fixní a variabilní sazbou. Pro toho, kdo má při splácení volné peníze k uložení, je zde Hypospořicí konto, díky němuž ušetří na úrocích – část úvěru ve výši zůstatku Hypospořicího konta mu není úročena.

„V tomto roce chceme posílit svůj podíl na trhu hypoték. V lednu jsme do nabídky zařadili nový produkt americká hypotéka v neúčelové i účelové podobě, nyní nabídku běžných i amerických hypoték zlevňujeme a dáváme tím zájemcům další argument, proč využít našich služeb,“ říká k tomu Jan Bláha, obchodní ředitel Fio banky.