Čtvrtek 27. dubna. Svátek má Jaroslav.

LBBW Bank CZ v Praze na Andělu zřídila hypoteční centrum

08.04.2013 02:04 Tisková zpráva: LBBW Bank

LBBW Bank CZ otevřela na konci března 2013 v Praze na pobočce Anděl nové prostory hypotečního centra. V souladu se strategií divize Individuálního bankovnictví LBBW Bank CZ zavedené v loňském roce se banka snaží reagovat na nároky a potřeby své cílové skupiny, tzv. afluentních klientů, a vhodně jim přizpůsobit prostory poboček.  Na pražské pobočce Anděl vznikla vedle diskrétní pokladny i poradenská zóna a hypoteční centrum. Nové prostory si klienti mohli prohlédnout při jejich slavnostním otevření.

Při rekonstrukci a rozšiřování prostor pobočky LBBW Bank CZ v Praze na Andělu jsme sledovali cíl vycházející z našeho obchodního modelu podle nové strategie, a to zajistit vhodný a diskrétní servis pro cílového klienta. Nové uspořádání pobočky na Andělu nyní plně splňuje nároky náročného zákazníka,“ vysvětlil Boris Čuchran, člen představenstva zodpovědný za Individuální bankovnictví LBBW Bank CZ.