LBBW Bank CZ v Praze na Andělu zřídila hypoteční centrum

08.04.2013 02:04 Tisková zpráva: LBBW Bank

Pobočka LBBW Bank CZ v Praze na Andělu otevřela na konci března 2013 rozšířené prostory určené pro nově zřízené hypoteční centrum této pobočky. Divize Individuálního bankovnictví LBBW Bank CZ tak v rámci své strategie přizpůsobuje prostor pobočky nárokům a požadavkům afluentní klientely – svého klíčového segmentu.

LBBW Bank CZ otevřela na konci března 2013 v Praze na pobočce Anděl nové prostory hypotečního centra. V souladu se strategií divize Individuálního bankovnictví LBBW Bank CZ zavedené v loňském roce se banka snaží reagovat na nároky a potřeby své cílové skupiny, tzv. afluentních klientů, a vhodně jim přizpůsobit prostory poboček.  Na pražské pobočce Anděl vznikla vedle diskrétní pokladny i poradenská zóna a hypoteční centrum. Nové prostory si klienti mohli prohlédnout při jejich slavnostním otevření.

Při rekonstrukci a rozšiřování prostor pobočky LBBW Bank CZ v Praze na Andělu jsme sledovali cíl vycházející z našeho obchodního modelu podle nové strategie, a to zajistit vhodný a diskrétní servis pro cílového klienta. Nové uspořádání pobočky na Andělu nyní plně splňuje nároky náročného zákazníka,“ vysvětlil Boris Čuchran, člen představenstva zodpovědný za Individuální bankovnictví LBBW Bank CZ.