Wüstenrot hypoteční banka snížila úrokové sazby hypoték

18.03.2013 03:03 Tisková zpráva: Wüstenrot hypoteční banka

Wüstenrot hypoteční banka snížila od pondělí 18. března tříleté a pětileté úrokové sazby hypotečních úvěrů na bydlení a refinancování. Nejnižší pětiletá sazba klesla na 2,49 % ročně. Klienti nyní ušetří i na poplatku za vyřízení úvěru.

U účelových úvěrů na bydlení a refinancování snížila banka úrokové sazby s pětiletou a tříletou fixací o 0,1 % p. a. Úprava se týká všech druhů sazeb, tj. garantované, minimální i EXTRA sazby.

Úroková sazba hypotečního úvěru, ke kterému si klient u Wüstenrotu sjedná také pojištění nemovitosti a životní pojištění, se snižuje o další 0,2 % p.a. Klientovi je navíc poskytnuta sleva na pojistném u obou pojištění, u pojištění nemovitosti činí sleva 20 procent, u životního pojištění pak 10 procent.

Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může získat Hypotéku Refin na refinancování starších úvěrů už za 2,49 % p. a. Úroková sazba Hypotéky Wüstenrot na bydlení začíná na 2,59 % ročně.

Snížení se týká i Hypotéky bez příjmů na účely bydlení pro ty klienty, kteří bance nemohou standardním způsobem vykázat své příjmy.

Bez poplatku

Hypotéky na vlastní bydlení do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s pětiletou fixací úrokové sazby poskytuje Wüstenrot zdarma, tj. bez poplatku za vyřízení a zpracování úvěru.

Zdarma je také vyřízení Hypotéky Refin.

Nabídku zvýhodněných hypoték představí banka v reklamní a marketingové kampani v televizi, v tisku, na internetu a na billboardech a bigboardech.