Wüstenrot snížil 3leté a 5leté úrokové sazby hypoték o 0,2 % ročně

19.06.2012 01:06 Tisková zpráva: Wüstenrot hypoteční banka

Sazby klesly o 0,2 procenta ročně

Banka snížila tříleté a pětileté úrokové sazby u Hypotéky Wüstenrot poskytované na účely financování vlastního bydlení a Hypotéky Refin určené na refinancování dříve poskytnutých úvěrů o 0,2 procentního bodu.  U Hypotéky Wüstenrot začíná úroková sazba na 3,19 % p. a., Hypotéku Refin poskytuje banka za úrokovou sazbu od 3,09 % p. a.

Hypotéka od 2,89 % ročně a pojištění se slevou

Mimořádně zvýhodněnou nabídku připravil Wüstenrot pro klienty, kteří si současně s hypotékou na bydlení nebo refinancování sjednají u Wüstenrotu také pojištění nemovitosti a životní pojištění. V tomto případě se úroková sazba – garantovaná, minimální i EXTRA – snižuje o další 0,2 % p.a. a současně je klientovi poskytnuta 20% sleva na pojistném u pojištění nemovitosti a 10% sleva u životního pojištění. Klient, který splní podmínky pro EXTRA sazbu, může hypotéku získat už za 2,89 % p. a.

Bez poplatku za poskytnutí úvěru

Hypotéku Wüstenrot na vlastní bydlení do 85 % LTV s tří a pětiletou fixací úrokové sazby a Hypotéku Refin vyřizuje banka zdarma.

Podrobnosti o nabídce hypoték a přehled aktuálně platných úrokových sazeb jsou uveřejněny na www.wustenrot.cz.