Wüstenrot snížil úrokové sazby hypoték o 0,15 % ročně. Hypotéka Refin od 1,49 % p. a.

17.05.2016 01:05 Tisková zpráva: Wüstenrot hypoteční banka

Klasickou Hypotéku na bydlení nabízí Wüstenrot s úrokovou sazbou začínající na 1,59 %  ročně. Hypotéku Refin může žadatel o refinancování původního úvěru získat již za 1,49 % ročně.

Hypotéku bez příjmů určenou pro klienty, kteří nemohou standardním způsobem prokázat své příjmy, nabízí banka s úrokovou sazbou od 3,79 % ročně.

„Zvýšenému zájmu klientů o financování vlastního bydlení jsme vyšli vstříc úpravou úrokových sazeb. Vyšší cenu, kterou dnes klient zaplatí za nemovitost, mu kompenzujeme nižšími náklady na hypotéku,“ komentoval snížení úroků Kurt Scheuermann, člen představenstev společností Wüstenrot odpovědný za řízení rezortu obchodu a marketingu. „Úrokovou sazbu jsme snížili také u Hypotéky na cokoliv, což je tzv. americká hypotéka, kterou klientům nabízíme i na konsolidaci nákladných spotřebitelských úvěrů,“ dodal Scheuermann.

Další výhody hypoték od Wüstenrotu

• Nově uzavřené hypoteční úvěry jsou bez poplatku za správu úvěru

• Klient neplatí žádné poplatky ani za čerpání úvěru a rezervaci úvěrových zdrojů

• Banka nevyžaduje zřízení běžného účtu

• Část úvěru nad 70 % hodnoty zajištění lze kdykoliv mimořádně splatit bez poplatku

Podrobné informace o úrokových sazbách jsou uvedeny na www.wustenrot.cz v Přehledu úrokových sazeb hypotečních úvěrů a úvěrů platných od 16. 5. 2016.