Zajistěte se proti inflaci hypotékou s garantovanou sazbou 2,29 % až na 10 let

14.10.2014 12:10 Tisková zpráva: Česká spořitelna

Klienti České spořitelny si mohou sjednat hypotéku s garantovanou sazbou 2,29 % s fixací na 5 ale také až 10 let. Fixace nízkoúročených hypoték na dlouhou dobu je účinným opatřením proti inflaci.

Nabídka platí od 20. října do 30. listopadu 2014 a poběží ve všech pobočkách České spořitelny. Týká se jak nových hypoték, tak i refinancovaných hypoték z jiných bank.

Časově omezená nabídka České spořitelny platí od 20. října do 30. listopadu 2014. Klienti mohou navštívit pobočky již nyní a sjednat si výhodnou hypotéku až do výše 90 % hodnoty zastavené nemovitosti. Nabídka platí jak pro nové hypotéky, tak i pro hypotéky refinancované z jiných bank. Klient při refinancování hypotéky z jiné banky navíc získá odhad nemovitosti zdarma. Garance nízké sazby na 10 let zajistí klientům stabilitu splátky na dlouhé období, klient ji získá, pokud bude hypotéku splácet z aktivního účtu u České spořitelny a zřídí si pojištění schopnosti splácet. Bez pojištění sazba činí 2,49 %. Výhodná nabídka platí i pro klienty BLUE.

Klienti také neplatí žádný poplatek za vyřízení hypotéky ani za správu úvěru. Navíc mají možnost sjednat si k hypotéce službu Variabilita splátek (odklad, přerušení či změny výše splátek) nebo službu Mimořádné splátky (vložení mimořádné splátky). Při výstavbě mohou navíc finance čerpat rychle a bez faktur. Jednoduchým způsobem lze limitovanou nabídku České spořitelny využít i pro refinancování hypoték z jiných bank. Výhodnou úrokovou sazbu garantuje Česká spořitelna klientům při refinancování hypotéky z jiné banky až rok dopředu.