EUR 25.145

USD 23.453

REPO sazba ČNB 5.75 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.145

USD 23.453

12. 12. 2016

0 komentářů

První etapa Bydlení Na Beránku je zkolaudovaná, LEXXUS zahájil prodej druhé etapy

 

V pražských Modřanech právě započaly stavební práce na druhé etapě projektu Bydlení Na Beránku, v jehož nedávno zkolaudované první fázi s 27 byty zbývají poslední 2 volné. Portfolio realitní kanceláře LEXXUS se druhou etapou rozšířilo o 40 bytových jednotek ve 3 nízkoenergetických viladomech, jejichž výstavbu plánuje developer dokončit v létě 2018. Součástí celého projektu jsou rovněž samostatné stavební parcely do 1000 m2.

Loading



 


Rezidenční projekt Bydlení Na Beránku vyroste v klidné lokalitě blízko lesa, která je ideální nejen pro rodinné bydlení. „Nové energeticky úsporné byty jsou určené jak pro aktivně žijící singles, tak pro rodiny s malými dětmi nebo starší páry, které vyhledávají soukromí, klid a blízkost zeleně. V okolí projektu lze totiž nalézt několik škol, obchodů, restaurací nebo míst pro volnočasové aktivity. K těm patří například nedaleká přírodní památka Modřanská rokle,“ přibližuje výhody Bydlení Na Beránku Denisa Višňovská, partner LEXXUS. Projekt navíc disponuje dobrou dopravní dostupností, protože se nachází v těsné blízkosti zastávky autobusu. Tím se dá snadno dostat na stanici metra Kačerov nebo Smíchovské nádraží.
Urbanistická a architektonická koncepce celého projektu, včetně materiálových standardů, je vytvořena s respektem k místním podmínkám a přírodnímu prostředí. Druhá etapa Bydlení Na Beránku proto zahrnuje 3 trojpodlažní bytové domy s celkem 40 energeticky úspornými byty. K jednotlivým bytovým jednotkám v dispozicích 1+kk až 5+kk a velikostech 38 m2 až 135 m2 náleží předzahrádka, balkon nebo terasa. K dispozici budou rovněž parkovací stání a sklepy. „Dispoziční řešení bytů v projektu Bydlení Na Beránku jsou pestrá, někteří lidé však dávají přednost osobitějšímu stylu bydlení. Pro náročnější zájemce jsou zde proto k dispozici kompletně zasíťované parcely o velikostech 470 m2 až 1000 m2, na kterých mohou následně realizovat svou vlastní představu o rodinném domě,“ dodává Denisa Višňovská.
Tisková zpráva LEXXUS Group

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku

Stagnace cen na českém realitním trhu, kterou jsme sledovali posledních 18 měsíců, je pravděpodobně ta tam. A tolik očekávané zlevňování nemovitostí už rozhodně nemá smysl vyhlížet. Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku a výrazně zdražují i rodinné domy. I nadále však platí, že nemovitostí se k široké veřejnosti dostane výrazně méně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *