EUR 25.090

USD 23.448

REPO sazba ČNB 5.25 %

Inflace 2.0 %

EUR 25.090

USD 23.448

14. 02. 2018

0 komentářů

Subjekty:
Hypoteční banka

Hypotečka má lék na každé trápení s bydlením

 

Sužuje Vás alergie na umakart? Leží Vám v žaludku stará hypotéka? Jarní kampaň Hypoteční banky představuje doktora Hypotečku – odborníka, jehož terapie pomůže každému, kdo sní o lepším bydlení. Ať už se na něj obrátíte s koupí nemovitosti, refinancováním nebo třeba s rekonstrukcí, navrhne Vám účinný lék přímo na Vaši „diagnózu“ a věnuje Vám takovou péči, že z ordinace zaručeně vyjdete s úsměvem!

Loading



 


„Naši klienti často řeší specifické problémy s bydlením. A právě všem, kdo si neví rady a chtěli by se „vyléčit“ ze svého trápení, bude nově k dispozici doktor Hypotečka, odborník na slovo vzatý. Pro každého totiž existuje účinný lék, který náš nový specialista správně předepíše. Moc dobře totiž ví, co dělá – za dobu své praxe už úspěšně vyřešil bezmála půl milionu případů,“ říká ke kampani Andrea Vokálová, tisková mluvčí Hypoteční banky.
Nový komunikační koncept Hypoteční banky se soustředí především na posílení image značky jako odborníka na bydlení a banku pro každého. Jarní kampaň „Hypotečky“ bude k vidění od začátku února na mnoha místech, a to jak v online prostředí (web, youtube a zpravodajské weby), tak i v podobě 10sekundových TV spotů na všech kanálech televize NOVA, Prima a Óčko. Originální kresby z pera nového dvorního výtvarníka Bohumila Fencla se objeví i na veřejných CityLightech a plakátech na pobočkách a kontaktních místech.
V online ordinaci dr. Hypotečky na www.hypotecka.cz se pobavíte vtipným pojetím různých „diagnóz“, se kterými se na nás klienti obracejí, jako je například akutní garsoniéra nebo alergie na umakart. Doktor si ale vždy se všemi neduhy jaksepatří poradí,“ říká Andrea Vokálová, tisková mluvčí Hypoteční banky.
Autorem konceptu je agentura J. Walter Thompson, se kterou banka nově spolupracuje. Na jarní kampaň se naváže druhou vlnou v letních měsících a na podzim 2018 se chystá sponzoring.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu

6.37%

6.27%

6.3%

6.32%

6.3%

6.24%

6.19%

6.1%

6.05%

6.01%

6.02%

5.96%

5.6%

5.62%

5.57%
Historie vývoje

 


Související články

Analýza: Poptávka po nových bytech v Praze prudce vzrostla

První čtvrtletí letošního roku přineslo další výrazné oživení poptávky na pražském trhu s novými byty. Prodalo se jich bezmála o čtvrtinu více než v předchozím čtvrtletí a téměř 2,5krát tolik, co ve stejném období loňského roku. Výrazný vliv měly především klesající úrokové sazby a zlepšení dostupnosti hypoték.

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

03. 05. 2024

Nájmy rostly pomaleji, než se čekalo

Zajímavá zpráva přichází pro všechny domácnosti mířící do nájmů. Jejich aktuální růst je výrazně nižší, než jaký předpokládaly prognózy ze začátku roku. A to přesto, že poptávka nepřestává být rekordní. Například v Praze se pohybuje kolem 45 zájemců na jeden byt, v Brně kolem 20 zájemců. Pražské ceny se nyní pohybují na úrovni 359 korun za metr […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

02. 05. 2024

Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku

Stagnace cen na českém realitním trhu, kterou jsme sledovali posledních 18 měsíců, je pravděpodobně ta tam. A tolik očekávané zlevňování nemovitostí už rozhodně nemá smysl vyhlížet. Ceny bytů se až na výjimky obrátily k růstu po celém Česku a výrazně zdražují i rodinné domy. I nadále však platí, že nemovitostí se k široké veřejnosti dostane výrazně méně […]

Text: redakce hypoindex.cz

Foto: Shutterstock

30. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *