02. 02. 2010

Subjekty:
Hypoteční banka

Akční hypotéky bez poplatku

Hypoteční úvěr s nulovým poplatkem za zpracování mohou získat všichni klienti, kteří si o něj zažádají v období od 1. do 28. února 2010. Klient díky této speciální akci ušetří až 25 000 Kč. Nabídka se vztahuje na úvěry do 85 % hodnoty nemovitosti s délkou fixace úrokové sazby 5 a 10 let. O akční hypotéku si klient může zažádat na všech pobočkách Hypoteční banky a prostřednictvím externích prodejců. Tato nabídka se nevztahuje na americkou hypotéku, na předhypoteční úvěr a hypotéku bez doložení příjmů.

Rozhodli jsme se, že rostoucí zájem klientů o naše hypotéky podpoříme slevou na poplatku. Navíc pro všechny klienty, kteří se chystají stavět nebo plánují vylepšit své bydlení, umožníme ušetřit další prostředky související s pořízením oken a dveří od společnosti Vekra,“ doplnil Vlastimil Nigrin, člen představenstva Hypoteční banky a náměstek generálního ředitele pro věci obchodní. Sleva ve výši až 42 % se vztahuje na nákup oken a dveří. Například u výstavby průměrného rodinného domu tak lze díky této akční nabídce ušetřit cca 85 tisíc korun.