10. 06. 2010

Allianz pojišťovna nabízí další pomoc klientům zasaženým povodněmi; zdarma jim zapůjčí výkonné vysoušeče

Allianz pojišťovna začala dnes s distribucí 25 vysoce výkonných vysoušečů, které budou klientům postiženým povodněmi pomáhat při odstraňování škod. Jedná se převážně o klienty ze severní Moravy.

Během obhlídek nemovitostí v oblastech zasažených povodněmi naši mobilní technici zaznamenali mimořádný zájem klientů o vysoušeče, které jsou nezbytně nutné pro odstraňování následků škod na nemovitostech. Rozhodli jsme se zakoupit vysoce výkonné vysoušeče, které nyní distribuujeme do nejvíce postižených oblastí. Tam budou k dispozici konkrétním klientům. Jsme rádi, že kromě rychlé likvidace pojistné události můžeme našim klientům podat pomocnou ruku i při faktické likvidaci následků povodní,“ uvedl Pavel Novotný, ředitel úseku likvidace majetkových škod Allianz pojišťovny.

Vysoušeče budou trvale sloužit ve všech regionech České republiky klientům Allianz pojišťovny při likvidaci jakýchkoliv škod způsobených vodou, nikoliv tedy pouze v případě povodní a záplav, ale i v mnohem běžnějších situacích jako např. prasklé vodovodní potrubí.