Text: Jiří Havelka

10. 06. 2016

Arnold Investments posiluje český tým

Zuzana s Petrem budou mít na starosti vyhodnocování investic do nemovitostí, péči o klienty včetně kupců a prodejců. Náplní jejich práce tak bude vyjednávání s klienty, prohlídky nemovitostí, sjednávání transakcí a všeobecné poradenství.

Než se Zuzana Čurdová připojila do týmu Arnold Investments, působila jako koordinátorka cateringu v Hilton Praha, kde získala cenné zkušenosti při péči o klienty a plánování akcí. Je držitelkou Vyššího národního diplomu, který získala na Aberdeen College v oboru Administration and Information Technology a zároveň se může pochlubit magisterským titulem z University of Aberdeen ve Velké Británii v oboru Management Studies.

Petr Vomáčka má pro změnu pětiletou praxi v prodeji rezidenčních nemovitostí v Praze a v současné době externě studuje na Fakultě informatiky a managementu na Univerzitě v Hradci Králové.

„Tyto novinky jsou součástí regionální expanze společnosti Arnold Investments,“ řekl generální ředitel Arnold Investments Markus Arnold. „Jsem přesvědčen, že Zuzana i Petr budou těžit z posbíraných zkušeností a svou profesionalitou a přehledem v oblasti realit posílí náš český tým, čímž se našim klientům dostane makléřských služeb na té nejvyšší úrovni,“ dodal Arnold.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek