25. 02. 2009

Subjekty:
Citibank

Citibank posílila své vedení

Na pozici výkonného ředitele globálního a lokálního bankovnictví pro Českou republiku a Slovensko byl povýšen Stanislav Nestrašil (42), dosavadní ředitel korporátního bankovnictví. Na starosti bude mít především klíčové firemní klienty v obou zemích. Pro tuto pozici jej předurčuje úspěšné čtyřleté období na pozici ředitele globálního bankovnictví a zejména jeho více než patnáctileté zkušenosti z oblasti firemního financování.

Do Prahy se vrací Miroslav Lukáč (38), a to na pozici ředitele globálního bankovnictví pro ČR a Slovensko. Povede tak týmy, které doposud fungovaly v rámci Corporate Finance a Corporate Bank. Miroslav Lukáč přichází z Ruska, kde v rámci Citi úspěšně vedl tým pro financování firem. V české Citibank již pracoval od roku 1998, naposled jako ředitel pro firemní finance.

Finančním ředitelem pro Českou republiku se stal Filip Vilhelm (33). V Citibank pracuje od roku 1996, a to na pozicích v mezinárodním kontrolingu, operations a financích. Od roku 2004 působil ve funkci ředitele kontroly produktu a v roce 2006 přešel na pozici finančního ředitele do slovenské pobočky Citi. Nyní se vrací do Prahy.