01. 06. 2010

ČMSS vyřizuje žádosti o překlenovací úvěr zdarma

Žadatelé o překlenovací úvěr z nabídky ČMSS, to znamená Kredit Standard, Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, mohou za zpracování žádosti výrazně ušetřit, protože tuto službu poskytuje ČMSS zdarma. Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o uvedené překlenovací úvěry, které budou doručeny na ústředí ČMSS v období od 1. června 2010 do 30. června 2010.

Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů ČMSS vychází vstříc jak klientům, jejichž záměrem jsou malé či střední modernizace a úpravy domova, tak i klientům, kteří počítají s výstavbou nebo koupí nového bydlení, tedy s projektem podstatně větší finanční náročnosti.

Základem úspěchů ČMSS je výkonná a široce dostupná obchodní síť. Jejím nosným pilířem a zároveň nejvýkonnější složkou jsou finanční poradci, jejichž profesionalita má zásadní podíl na vysoké obchodní výkonnosti spořitelny a spokojenosti klientů. V současnosti poskytuje služby 1,85 milionu klientů více než 2800 finančních poradců ČMSS.

Vstoupit do diskuze Žádný příspěvek