ČMSS vyřizuje žádosti o přeúvěrování hypotečního úvěru zdarma

Požádá-li klient v období od 1. června 2009 do 31. srpna 2009 o přeúvěrování hypotéky, ČMSS jeho žádost vyřídí zdarma. Právě v tomto období poskytuje spořitelna žadatelům o přeúvěrování překlenovací úvěry bez poplatku za zpracování. Klienti tak mohou ušetřit tisícové částky.

Základem nabídky ČMSS ve financování bydlení je stavební spoření s výhodnými úvěry a překlenovacími úvěry. „Tuto nabídku efektivně doplňuje vlastní hypotéka a spotřebitelský úvěr, a tak ČMSS kompletně pokrývá všechny základní potřeby klientů ve financování bydlení,“ uvedl místopředseda představenstva ČMSS Manfred Koller.

Zájemcům ČMSS standardně celou proceduru přeúvěrování hypotéky co nejvíce zjednodušuje. V určitých případech nepožaduje podklady k bonitě a odhad nemovitosti. V souvislosti se zastavenou nemovitostí jí postačuje jen neověřená kopie Listu vlastnictví odrážející aktuální stav. Pokud se jedná o splacení hypotéky, kterou klient použil na koupi nemovitosti, stačí, když předloží kopii kupní smlouvy. Průvodce možnostmi přeúvěrování najdou zájemci na webové adrese www.preuverujte.cz.

Současně s kvalitní nabídkou a důvěrou veřejnosti je rozhodující, že komplexní servis klientům poskytuje obchodní síť ČMSS složená z těch nejkvalitnějších finančních poradců. Právě na ně máme ty největší nároky.