15. 04. 2008

COMFORT PLUS již využívá více něž 67 000 klientů

V prvním pololetí roku 2007 si jej pořídilo 16 000 klientů. Nyní je jejich počet více než čtyřnásobný. AXA v lednu 2007 rozšířila možnosti připojištění poskytovaných v rámci investičního životního pojištění COMFORT PLUS. AXA nabízí nejvyšší rozsah krytí na českém trhu u připojištění pro případ závažných onemocnění, a to u 21 závažných nemocí.

V roce 2007 byl o investiční životní pojištění COMFORT PLUS velký zájem, průměrné roční pojistné pak činilo 16 254 Kč. Toto pojištění je určeno pro všechny věkové kategorie a je možné jej sjednat až do věku 99 let. Tento produkt nabízí svým klientům široké možnosti připojištění. Největší rozsah krytí na českém trhu poskytuje připojištění pro případ závažných onemocnění. Zároveň klientům umožňuje vybírat a měnit investiční strategii tak, jak vyžaduje jejich aktuální životní situace.

I přesto, že je pojištění COMFORT PLUS určeno všem věkovým generacím, uzavírají si jej především mladí lidé do 40 let. Ti především oceňují flexibilitu investičních profilů, ale hlavně možnost disponovat se svými penězi i v průběhu pojištění podle aktuálních potřeb,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace skupiny AXA pro Českou a Slovenskou republiku. „Podle našich statistik se klienti uzavírající investiční životní pojištění COMORT PLUS nebojí investic do smíšených fondů. Investiční životní pojištění si u nás nesjednávají jen konzervativní klienti. Naopak více jak třetina klientů si nezvolila konzervativní investiční strategii,“ dodal Zeman.

Investiční životní pojištění COMFORT PLUS umožňuje klientům rozhodovat o tom, kam investovat rezervu svého pojištění. Klient si sám řídí svoji investiční strategii, vybírá způsob investování s ohledem na poměr výše výnosu a míry investičního rizika. Navíc COMFORT PLUS nabízí komplexní pojistnou ochranu. Sami klienti si vyberou libovolnou kombinaci nabízených připojištění. Zároveň mohou klienti finanční skupiny AXA v průběhu pojištění disponovat se svými penězi. Atraktivní na životním pojištění COMFORT PLUS je také to, že jeho jednotlivé složky lze libovolně měnit podle potřeb, finančních záměrů a konkrétní životní situace klienta. Neméně zajímavá je i možnost pojistníkem zaplacené pojistné odečíst od základu daně až do výše 12 000 Kč ročně.

Připojištění, která si lze s produktem COMFORT PLUS sjednat:

·      Připojištění pro případ smrti následkem úrazu

·      Připojištění pro případ trvalého tělesného poškození následkem úrazu

·      Připojištění zproštění od placení pojistného v případě plné invalidity

·      Připojištění pro případ závažných onemocnění (nejvyšší rozsah krytí na trhu – 21 závažných onemocnění)

·      Připojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení úrazu

·      Připojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení vyjmenovaných drobných úrazů

·      Připojištění zproštění od placení pojistného v případě úmrtí pojistníka (nově od října 2007)

Vývoj Swiss Life Hypoindexu

%5.57 Aktuální výše Swiss Life Hypoindexu